Dan kajaka

Komentari (0) | Slaviša 27. децембар 11:27
Na tradicionalnom Danu kajaka u o rganozaciji kajakaškog saveza Srbije naša takmičarka Kristina Bedeč proglašena je za najbolju kajakšicu Srbije u 2016. godini.

Dalje

Кајак у школе

Komentari (0) | Slaviša 12. новембар 14:40
И ученици Основне школе "Ђорђе Крстић" имаће прилику да у наредних месец дана похађају бесплатну школу кајака на Ади Циганлији. Школа је део пројекта „Кајак у школе" који је пре нешто више од месец дана покренула Градска општина Чукарица у сарадњи са Наутичким клубом Београд. Пројекат су подржале и наше вицешампионке света сестре Николина и Оливера Молдован које су о својим првим тренинзима управо у Наутичком клубу Београд говорили на првој презентацији у једној од чукаричких шлкола.

Dalje

Бесплaтна школа кајака у Основној школи „Уједињене нације"

Komentari (0) | Slaviša 05. новембар 16:36
Настављајући пројекат „Кајак у школе" општина Чукарица и Наутички клуб Београд организују током новембра месеца бесплатну школу кајака за ученике Основне школе „Уједињене нације". После малишана из школе „Филип Кљајић-Фића", где је пројекат пре месец дана започет основне елементе кајака научиће и ђаци још једне чукаричке школе.

Dalje

Kajak u škole

Komentari (0) | Slaviša 16. октобар 11:12
„Кајак у школе" део је пројекта „Бесплатан спорт" за све ученике првог и другог разреда чукаричких основних школа. Циљ пројекта је правилан раст и развој деце. Са том намером општина Чукарица организовала је у сарадњи са школама бесплатне ваншколске активности, где деца имају прилику да се, уз основне вежбе обликовања баве и фудбалом, кошарком, теквондом, каратеом.

Dalje

Prvenstvo Srbije na divljim vodama za juniore i seniore

Komentari (0) | Slaviša 17. септембар 10:13
Kraljevo je 13. i 14. septembra bio domaćin prvenstva Srbije u kajaku na divljim vodama za juniore i seniore. Od naših članova učestvovali su: Biljić Sreten i Savić Aleksandar.

Dalje

Ekipno prvenstvo Srbije na mirnim vodama

Komentari (0) | Slaviša 08. септембар 18:52
Od 5.-7.09.2014. na Adi Ciganliji na Savskom jezeru održano je Prvenstvo Srbije na mirnim vodama. Naš klub je postigao odlične rezultate - najbolje u istoriji kluba.

Dalje

Pohod morskim kajakom na Trikeri

Komentari (0) | Slaviša 08. септембар 18:21
Pohod izveo: Ranko Babić (57 g., 95 kg, 185 cm) Polazište: plaža gradića Ahladi (11.08.2014., 06.15) Trajanje: 5 dana Pređeno rastojanje: 140-150 km Mesto povratka: plaža Karavomilosa (15.08.2014, 11.30) Kajak: Tahe Marine Wind 585 (Veslo: Braca I) Masa opreme u kajaku: 35 kg Ruta: Achladi-Vasilina (Lichada-Evia)-Lichadonisia-Anatholi Hliu-Steno Artemisiou-Stin Glifa-Glifa-Akaliptos Vrahos-Diavlos Trikeriou-Agia Kiriaki (Trikeri)-Geropina-Alogoporos-Glifa-Ormos Vatri-Achladi-Raches-Karavomilos

Dalje

XS
SM
MD
LG