JEDANAESTERCI KOBNI ZA VOŠU

Komentari (0) | Dragan 27. јун 08:02
Fudbalerke Vojvodine, nisu uspele da ponove prošlogodišnji uspeh i osvoje titulu kadetskog prvaka Srbije. „Crveno-bele“ su, u finalnoj utakmici, nakon vođstva od 2 : 0, dozvolile vršnjakinjama iz Crvene zvezde da izjednače, a potom u penal seriji budu uspešnije i tako zasluženo osvoje trofej za najbolju žensku kadetsku ekipu u Srbiji.

Dalje

U PAZOVU PO NOVU TITULU

Komentari (0) | Dragan 21. јун 11:13
Narednog vikenda (25. i 26. jun) a programu je finalni turnir regiona Razvojne lige Srbije za kadetkinje, koji će se održati na terenima Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi.

Dalje

FINALNI TURNIR RAZVOJNE LIGE

Komentari (0) | Dragan 11. јун 08:44
Finalni turnir Razvojne lige u ženskom fudbalu FSS, sa učešćem 4 (četiri) ekipe, održaće se u dane 25/26 jun 2016. godine na terenima Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi. Na turniru će učestvovati selekcije regiona Beograda, Zapadne Srbije, Istočne Srbije i ŽFK Vojvodina.

Dalje

KADETKINJE NAJBOLJE U POKRAJINI

Komentari (0) | Dragan 07. јун 14:01
Kadetska selekcija ŽFK „Vojvodina“ (igračice rođene 2000. god i mlađe), više nego ubedljivo, trijumfovala je na finalnom turniru Razvojne lige Vojvodine. Utakmice su odigrane na terenu SC „Sajmište“ u Novom Sadu, a pored domaćina, učešće su uzele ekipe ŽFK „Sremice“ (Sremska Mitrovica) i ŽFK „Radnički“ (Zrenjanin).

Dalje

JOŠ JEDAN PEHAR U VOŠINIM VITRINAMA

Komentari (0) | Dragan 04. јун 22:27
„Berba“ trofeja se nastavlja. Kadetska selekcija ŽFK „Vojvodina“ (igračice rođene 2000. god i mlađe), više nego ubedljivo, trijumfovala je na finalnom turniru Razvojne lige Vojvodine. Utakmice su odigrane na terenu SC „Sajmište“ u Novom Sadu, a pored domaćina, učešće su uzele ekipe ŽFK „Sremice“ (Sremska Mitrovica) i ŽFK „Radnički“ (Zrenjanin).

Dalje