U PAZOVU PO NOVU TITULU

Komentari(0) | Autor:Dragan 21. јун 2016. Poslednja izmena: 21. јун 2016.
Narednog vikenda (25. i 26. jun) a programu je finalni turnir regiona Razvojne lige Srbije za kadetkinje, koji će se održati na terenima Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi.

Prema propozicijama, na završnici takmičenja će učestvovati selekcije Istočne Srbije, Zapadne Srbije, Beograda i Vojvodine. Pravo nastupa imaju igračice rođene posle 01.06.2000. i mlađe, a našu pokrajinu će predstavljati pobednik Razvojne lige Srbije-grupa Vojvodina, kadetska selekcija ŽFK“Vojvodina“.

Sudeći po rezultatima i igrama u proteklih godinu dana, Vojvodina važi za favorita i najozbiljnijeg kandidata za osvajanje laskave titule, šampiona Srbije.
Eventualnim trijumfom, mlade igračice trenera Nemanje Savića, ponovile bi uspeh svojih godinu dana starijih drugarica koje su prošlog leta osvojile prvo mesto na finalnom turniru.

Ovom prilikom, pozivamo navijače i simpatizere našeg kluba, da zajedno sa najvernijom grupom roditelja igračica Vošinih „pčelica“, dođu u Srpsku kuću fudbala i podrže devojke u još jednom pohodu na titulu.

Mi smo jedno-to je naša snaga !!!