Fk Radnički Kovin0:2Vršac

Rezultat na poluvremenu: 0 : 1

Statistika
5 (/) Šutevi (u okvir gola) 10(/)
/ Korneri /
/ Faulovi /
/ Ofsajdi /
2 2
/ /
50 Posed lopte 50
  • Mesto: Kovin
  • Datum: 22. март 2014.
  • Vreme: 14:30
  • Broj gledalaca: 300
  • Sudije: Ferenček
Tok meča
autogolmojklubrsautogol(13") 1:0
1:1 Timic Bojan (75")
Sastav tima
Br Prezime i ime Aktivnosti na utakmici
1 Donović M.
5 Rankov P.
6 Bajat A.
2 Juga M. 77"
25 Stankov N.
9 Miok M. 45"
21 Lazarević D. 69"
22 Kečan V.
8 Bobić D. 70"
10 Timic B. 1
20 Kelečević M. 1
Rezerve
22 Oldja S.
14 Karovic V.
18 Cvetićanin M. 45"
19 Koruga N.
16 Kalin M. 69"
23 Muškinja D. 77"
Igrač utakmice

Kelečević Marko
Profil igrača

  • Pozicija u timu:napad
  • Bivši klubovi: Fk Radnik Stari Tamis,Fk Jedinstvo Vršac,Fk Indjija, Fk Jasenica,Fk Dinamo Pančevo
  • God. rođenja:1985.
  • Visina:177cm
  • Težina:75kg
Izveštaj
Odličan početak naše ekipe u prvih 15 minuta .Uspela sunaši momci da uspostave pas na sredini terena i kao rezultat toga Lazarević se našao u odličnoj poziciji za udarac iskosa sa desne strane. Bila mu je lopta na levoj nozi ali prejako je šutirao i lopta je otišla preko gola.U 13 minutu Rankov je brzo izveo aut , lopta je došla do Kelečevića koji je driblingom izbacio protivničkog igrača na ivici 16 m , centrirao a Marin Miok skočio u duel sa domaćim igračem koga pogađa lopta i završava u desnom gornjem uglu za  0:1.
Posle toga igrači Fk Vršca kao da su se zadovoljili tim golom i jednostavno su stali. Domaći igrači su to osetili , preuzeli inicijativu i imali sjajnu priliku , pogodili su stativu posle udarca sa 20 m. Do kraja poluvremena Lazarević se ponovo našao u dobroj prilici ali je ponovo bio neprecizan i rezultat je ostao nepromenjen do poluvremena.
    U drugom delu viđeno je mnogo zanimljivih situacija i pred jednim i pred drugim golom. Domaći igrači su krenuli sa ofanzivnijom igrom , i u par navrata uspeli da priprete Donoviću sa distance.Zečević se odlučio da uvede sveže igrače videvši da Radnički ponovo preuzima inicijativu.U igru su ušli sredinom drugog dela Kalin, Muškinja i Cvetićanin koji su uneli mnogo živosti u igri našeg tima. Trenutak koji je prelomio meč desio se u 75 min kada je Timić sjajno izveo slobodan udarac iskosa nakon faula nad Muškinjom. Lopta je pala u 5 m a domaći golaman nije uspeo da je ukroti već uspeo samo da je sprovede rukom u mrežu. Do kraja utakmice Donović je izašao kao pobednik kada se našao u situaciji 1 na 1 sa protivničkim napadačem, a Vršac je propustio 3 sjajne prilike da ubedljivije pobedi. Prvo se Kelečević našao ispred golmana ali je šutirao pored gola.Zatim je Timić šutirao glavom sa 5 m preko gola nakon sjajnog centaršuta Kalina. U 90 min, Rankov je prošao po desnoj strani, ušao u peterac vratio povratnu do Muškinje koji šutira ali golaman domaćih krajnim naporima uspeva da odrbani taj šut.