Fk Bilećanin Sečanj1:3Vršac

Rezultat na poluvremenu: 0 : 1

Statistika
2 (4) Šutevi (u okvir gola) 4(15)
/ Korneri /
/ Faulovi /
/ Ofsajdi /
2 2
1 /
40 Posed lopte 60
  • Mesto: Sečanj
  • Datum: 15. март 2014.
  • Vreme: 14:30
  • Broj gledalaca: 150
  • Sudije: Vasković Strahinja
Tok meča
0:1 Marko Kelečević (29")
0:2 Marko Kelečević (55")
0:3 Timic Bojan (68")
Vučković(88") 1:3
Sastav tima
Br Prezime i ime Aktivnosti na utakmici
1 Donović M.
5 Rankov P.
6 Bajat A. 88"
2 Juga M. 37"
25 Stankov N.
9 Miok M.
6 Ivanović M. 80"
21 Lazarević D.
8 Bobić D. 70"
10 Timic B. 1
20 Kelečević M. 2 75"
Rezerve
22 Oldja S.
22 Kečan V. 80"
19 Koruga N.
16 Kalin M. 70"
23 Muškinja D. 75"
Igrač utakmice

Kelečević Marko
Profil igrača

  • Pozicija u timu:napad
  • Bivši klubovi: Fk Radnik Stari Tamis,Fk Jedinstvo Vršac,Fk Indjija, Fk Jasenica,Fk Dinamo Pančevo
  • God. rođenja:1985.
  • Visina:177cm
  • Težina:75kg
Izveštaj
   U prvih 10 min utakmice ekipa domaćih imala je dve odlične prilike, prvu iz kornera kada je lopta završila preko prečke i drugu posle odličnog centaršuta sa desne strane kada se napadač Bilećanina našao sam na petercu , uputio udarac glavom i pogodio stativu. Igrči Sečnja su od samog početka utakmice počeli sa grubim startovima koji je sudija Vasković dopustio a njihovi igrači prolazili samo sa verbalnim opomenama.
        Prvi žuti karton pokazao je sredinom prvog poluvremena kapitenu domaćih Gojku Prpiću posle pogibeljong starta sa ledja nad Timićem .Pravo je čudo kako je Timić nastavio meč. Vršac polako preuzima inicijativu i Timić sjajnim dubinskim pasom uspeva da proigra Kelečevića koji "iz prve" šutira i pogadja mrežu.Nakon tog gola domaći igrači  kreću sa još žešćim startovima ne birajući sredstva kako da zaustave naše igrače. Pa je tako dokraja poluvremena Timić pretrpeo još dva starta , gde ga  je dok je ležao na travi domaći igrač Vučković šutnuo u glavu.Sudija se pravio da nje video...Kelečević je takodje bio na meti igrača Sečnja.   
        Predsednik Bilećanina , Vučković potrudio se da ova utakmica liči na divlji zapad . Posle našeg pogodka , napao je pomoćnog sudiju i fizički i verbalno nakon čega ga je glavni sudija isključio.Policija ga je izvela sa terena ali on se još 5 puta vraćao na teren do kraja utakmice i posle svakog našeg gola jurio ka sudijama i žestoko ih vredjao. Na poluvremenu već pomenuti Gojko Prpić pesnicom je nasrnuo na   Marin Mioka veći incident sprečili su policajci.Pomenuti Gojko je sredinom drugog dela utakmice nakon slobodnog udarca za njegov tim , kada se lopta odbila od živog zida uhvatio loptu rukama i urlao na sudiju da mu svira penal (u tom trenutku već je imao žuti karton).Gojko je uspeo da završi utakmicu bez crvenog kartona.
         U drugom poluvremenu naši momci su zaigrali još jače i u prvih 15 minuta  uspeli da postignu drugi pogodak i tako primire " pobesnele " igrače Sečnja . Timić je ponovo proigrao Kelečevića koji je ostao 1 na 1 na levoj strani,  i pravom majstorijom predriblao i pogodio desni donji ugao gola.
Sredinom drugog dela Miroslav Kalin je prošao po levoj strani , vratio povratnu a Timić bio na pravom mestu za 0-3.Treba spomenuti lepu  lepu akciju Timića i Kelečevića , Timić je centrirao sa leve strane a Kelečević "uhvatio " makaze , na žalost lopta je završila pored stative.Kalin je nakon još jednog bega po levoj strani lepo uposlio Muškinju ali golman domaćih bio je na pravom mestu.Sudija je i u drugom poluvremenu svirao u korist domaćih pa je tako i svirao nepostojeći penal u 88 min.1-3.