PRVI REMI VOŠE

Dragan 20. октобар 08:10
U utakmici u kojoj su fudbaleri Vojvodine imali terensku inicijativu i veći posed lopte, Čačani su prvi poveli iz diskutabilno dosuđenog penala. Novosađani su utakmicu otvorili odličnim udarcem Marka Poletanovića, koji je golman Petrić odbranio. Veći deo prvog poluvremena protekao je u incijativi Novosađana, ali kompaktni Čačani nisu dozvoljavali onaj završni pas. u 35. minutu nakon jedne izgubljene lopte, Borac je napravio sjajnu kontru, ali Božić nije uspeo da realizuje najbolju šansu na meču.

Dalje

PAZI ...VOŠA GAZI !!!

Dragan 30. септембар 08:37
Vojvodina nastavlja seriju pobeda i dobrih igara, kako na domaćem terenu, tako i na gostovanjima. „Crveno-beli“ se iz Kruševca vraćaju uzdignuta čela, zahvaljujući pogotku Mijata Gaćinovića, koji je domaćine i nakon 7 odigranih kola ostavio bez prvenstvene pobede.

Dalje

DERBI RAVNICE VOŠI

Dragan 24. септембар 08:22
Rezultat:5:2

Dalje

Veče Miće Ivanića

Dragan 15. септембар 08:24
Ako se za nekog igrača može reći da je rođen za fudbal, onda je to sigurno Mića Ivanić. Tanani momak sa hiljadu i jednom idejom, novosadska fudbalska primabalerina, kojoj nikad ne nestaje „super“ benzina...rekao bi nekadašnji bard sportskog novinarstva, legendarni Ivo Tomić. Bilo je ovo Mićino veče ....

Dalje

VOŠA SILNA POD ĐURĐEVIM BRDOM

Dragan 01. септембар 09:33
Šteta što duel finalista prošlogodišnjeg Kupa Srbije nije pratilo više gledalaca jer bi imali šta i da vide. Vojvodina je bez velikih problema savladala Jagodinu na njenom terenu, mada se to ne bi dalo zaključiti na osnovu krajnjeg rezultata. Novosađani su pored tri postignuta gola propustili bar još toliko stopostotnih šansi, kontrolisali igru, ali i u trenutcima slabije koncentracije, dozvolili protivniku da, praktično bez šansi, dva puta savlada Milinković-Savića.

Dalje