Po drugi put savladan Šumadinac

Nikola 22. новембар 07:21
Kizić prošao po boku,centrirao,Živanović natrčao na 16m poslao loptu pored stative.Ponovo Kizić centrira, Đurđević efektno petom postiže gol.Đurđević centrirao,Dragutinović glavom,golman brani,ali Slavković prosledio u mrežu.Slavković uposlio Stojanović koji lako rešava situaciju 1na1.Milivojević udarcem sa 25m smanjio.Slavković iz penala povisio rezultat. Radovanovićev pas zaustavio se u blatu, Vasiljević pritrčao i poslao loptu u praznu mrežu.

Dalje

Poraz u Aranđelovcu

Nikola 14. новембар 11:16
U 10 min Živanović pokušao da šutne loptu pored istrčalog golmana na 25m koji igra rukom međutim sudija ništa nije dosudio. Do lopte dolazi Stevanović, sam na 20m iz okreta šutira i pogađa pored stative za prednost domaćina. Još jedna sporna situacija u 55 min kada domaći igrač igra rukom u kaznenom prostoru, ali ni ovog puta sudija nije se oglasio. Šanse nisu iskoristili Đurđević Stojanović i Slavković pa je tako ostao rezultat iz prvog dela.

Dalje

Posle preokreta savladan Đerdap

Nikola 10. новембар 07:56
Dobresko ubacio u kazneni prostor, Jelić propustio kroz noge do Nastasovića kojeg samog ostavio Đukić i poslao loptu pored prve stative. Đorđević izveo sl.udarac, a Slavković glavom šalje loptu u suprotan ugao. Do preokreta dolazi kada Slavković odigrava povratnu loptu do Stojanovića koji loptu Jelići kroz noge šalje u mrežu. U narednom kolu gostujemo u Aranđelovcu, ekipi Šumadije.

Dalje

Po kiši savladan fenjeraš iz Lipa

Nikola 03. новембар 12:59
Đurđević odigrao do Đorđevića, a ovaj odigrao povratnu do Đurđevića koji poslao loptu u mrežu. Đorđević dodao Stojanoviću, vara tri čuvara i šalje loptu pored golmana. Nakon kornera Marić šutira, igrač igra rukom, sudija pokazao na penal, a Đurđević pogodio desnu stranu. Marić proigrao Đorđevića na boku, uvukao unutra, prevario dva čuvara pa savladao golmana gostiju. U narednom kolu gostuje nam ekipa Đerdapa.

Dalje

Ubedljiv trijumf protiv lidera iz Šetonja

Nikola 25. октобар 14:35
Stojanović snažno šutirao, lopta se odbila od prečke do štopera domaćih Sremčevića od koga završila u mreži. Bajović prošao po boku, vratio povratnu do Živanovića koji sa prosledio u mrežu. Đurđević stigao loptu kod kornera, centrirao, a Stojanović ispratio i glavom matirao golmana. Duga lopta ka Đurđeviću koji odlaže do samog Slavkovića kome nije bilo teško da pogodi suprotan ugao. U sledećem kolu gostuje nam ekipa Slobode iz Lipa.

Dalje

Voždovi pali u Markovcu

Nikola 20. октобар 08:30
Nakon kornera Milojević pokašao da vrati loptu, Đorđević igrao rukom, sudija pokazao na penal, a Đurđević pogodio desnu stranu. Đorđević prošao po boku, dodao do Đurđevića koji rutinski šalje u mrežu. Cvetković izveo korner, Đurđević zakačio glavom, lopta došla do Stojanovića i glavom prosledio u mrežu. Đorđević i Đurđević odigrali dupli pas, Đurđević istrčao po boku pa uposlio Stojanovića koji matirao Rašića. Naredni protivnik Omladinac.

Dalje

Pobeda u Živici

Nikola 16. октобар 11:08
Nizale su se šanse, ali gostujući igrači nisu bili precizni. U 33min Aničić prosledio do Živanovića koji snažno šutira sa 25m i postiže gol. Đorđević izbacio Đurđevića koji iskosa izlazi sam i dodaje do samog Stojanovića koji ubacio u preznu mrežu. Sledeće nedelje dolazi nam ekipa Karađorđa iz Topole.

Dalje

Prvi poraz u prvenstvu

Nikola 04. октобар 14:18
Jevtić pobegao Dragutinoviću i Mariću pa savladao Rafailovića. Đukić izgubio loptu na sredini, Jevtić šutirao iskosa, a sa druge stative Nikolić ubacio u mrežu. Nakon toga sudija propustio priliku da sudi penal nad Đurđevićem. Nesporazum Marića i Rafailovića iskoristio Jevtić koji postiže još jedan pogodak. Poraz ublažio Cvetković snažnim udarcem sa 18m. U narednom kolu gostovanje u Živici.

Dalje

Remi u derbiju kola

Nikola 29. септембар 12:41
Derbi za vrh završen bez pobednika. Luka presekao kontru, uposlio Terzića na boku koji iskosa šutira i pogađa suprotan ugao. Ristić centrirao sa boka, na drugoj stativi lopta došla do Đorđevića, snažno šutira, lopta kači Miovića i odlazi u mrežu. Zatim Đorđević iz slobodnog udarca pogađa prečku. Domaći su imali inicijativu, ali bez rezultata. Sledi gostovanje u Velikom Gradištu.

Dalje

Pobeda na stadionu kraj Lepenice

Nikola 22. септембар 08:40
Stojanović izvršio presing, golman ispucao, lopta došla do Đorđevića koji prošao dva čuvara i sa 16m savladao golmana. Kizić pretrčao dva protivnička igrača, centrirao, a Stojanović smestio loptu u mrežu. Đurđević proigrao do Slavkovića koji pored golmana i igrača prebacio na drugu stativu do samog Đukića koji ubacio u praznu mrežu. U sledećem kolu očekuje nas derbi, dolazi nam ekipa RSK iz Rabrova.

Dalje

Trijumf u Natalincima

Nikola 21. септембар 11:47
Veliki broj propuštenih prilika u prvom delu. U drugom delu nakon što je lopta pogodila u ruku domaćeg igrača sudija pokazao na belu tačku, a Slavković pogodio desnu stranu. Đorđević uposlio Đurđevića, nanizao par igrača pa pogodio levu stranu gola. Đukić oduzeo loptu prosledio do Đorđevića koji centrira, a Stojanović glavom pogađa pored stative. U narednom kolu očekuje nas opštinski derbi sa ekipom Morave.

Dalje

Trijumf u Natalincima

Nikola 21. септембар 11:42
Veliki broj propuštenih prilika u prvom delu. U drugom delu nakon što je lopta pogodila u ruku domaćeg igrača sudija pokazao na belu tačku, a Slavković pogodio desnu stranu. Đorđević uposlio Đurđevića, nanizao par igrača pa pogodio levu stranu gola. Đukić oduzeo loptu prosledio do Đorđevića koji centrira, a Stojanović glavom pogađa pored stative. U narednom kolu očekuje nas opštinski derbi sa ekipom Morave.

Dalje

Bez pobednika u derbiju

Nikola 21. септембар 11:17
Đorđević izveo slobodan udarac, najviši u skoku bio Stojanović i glavom poslao loptu u mrežu. Od 38. min domiaćin sa igračem manje jer je Aničić dobio drugi žuti karton. Stefanović centrirao sa desnog boka, Kizić odigrao kratko, a Veselinović pritrčao i poslao loptu u mrežu za konačan rezultat. Sledi gostovanjem u ekipi Sloge bat 1924 iz Batočine.

Dalje

XS
SM
MD
LG