Napredak protutnjao Kolonijom

Nikola 23. новембар 08:11
Lazarević prevario čuvara, centrirao, a Slavković sa 7m glavom matirao Matića. Ševo glavom izbacio, Marić prihvatio loptu na 25m iskosa pa snažnim udarcem pogodio suprotne rašlje. Krstić proigrao Lazarevića koji utrčao sa boka pa iskosa šutira u suprotan ugao. Đukić prošao po levom boku, uputio nisku loptu, a na drugu stativu natrčao Krstić i poslao loptu pod prečku. Na zimsku pauzu odlazimo sa skorom od 14 pobeda i 1 poraza uz gol razliku 58:5.

Dalje

Trijumf protiv odlične ekipe iz Donje Livadice

Nikola 17. новембар 11:21
Živanović centrirao lopta, Grujić šutira, a lopta od stative završila u mreži. Vukojičić presekao napad, nastavio do Ristića koji prosledio do Grujića, izdržao duel sa dva štopera i poslao loptu preko golmana. Slavković uposlio Todorovića čiji udarac brani Mićović, Slavković natrčao međutim i njegov odbranio, a zatim Slavković prebacio do Đukića koji glavom ubacio. Todorović prosledio do Đukića, namestio se, a onda sa 18m pogodio donji levi ugao.

Dalje

Bez problema u Trnovču

Nikola 15. новембар 08:16
Marić počeom akciju, Todorović petom prosledio loptu, a Slavković zaobišao golmana i pogodio mrežu. Đukić izveo korner, Marić glavom sa prve stative prosledio u mrežu. Nakon kornera lopta se opet odbila do Đukića koji ponovo centrira, Jevtić glavom vraća do Vranića koji savladao Krstića. Posle prekršaja nad Todorovićem, slobodan udarac sa 30m izveo Jevtić i postigao efektan gol za ubedljivu pobedu.

Dalje

Visoka pobeda protiv nekadašnjeg zonaša

Nikola 03. новембар 07:42
Jevtić neoprezno startovao nad Todorovićem, a isti sa bele tačke pogodio levu stranu golmana. Đukić izveo korner, Krstić najviši u skoku i pogodio metu. Slavković centrirao, Todorović grudima spustio do Živanovića koji ubacio u praznu mrežu. Krstić se drugi put upisao u strelce, lopta se odbila od gostiju i snalažljivo je prosledio u mrežu, a Todorović posle dodavanja Slavkovića savladao Mitića. Slavković povuka sa 30m, nanizao trojicu i pogodio.

Dalje

Petarda protiv Crvene zvezde

Nikola 31. октобар 08:36
Živanović izveo korner, a Krstić glavom pogodio ugao. Todorović šutira, Stojanović ispustio loptu, Grujić natrčao i ubacio. Todorović proigrao Živanovića koji situaiju 1na1 sa golmanom lako rešio. Slavković odigrao povratnu loptu do Vranića koji pogađa levi gornji ugao. Tatović prošao po desnom boku, centrirao, a sa druge stative Todovorić poslao u mrežu i postavio konačan rezultat. Sledeći rival, stari poznanik, ekipa iz Radinca.

Dalje

Petlovi očerupani

Nikola 19. октобар 11:52
Vranić dodao do Grujića,vra čuvara i šalje loptu u dalji ugao.Lazarević sa desnog boka ubacio,a Todorović prvo pokušao petom,igrač izblokirao pa potom ubacio u mrežu.Lazarević prebacio golmana,lopta ide van gola,ali Todorović klizećim ubacio u mrežu.Todorović oduzeo loptu,odigrao dupi pas sa Slavkovićem pa golmanu šalje loptu kroz noge.Slavkvoić iskosa pogađa stativu,lopta se odbila do Lukića,centrira,natrčao Slavković i glavom prosledio u mrežu.

Dalje

Kočić savladao Napredak

Nikola 17. октобар 09:45
Vukojičić uposlio Kizića na desnom boku koji ubacio u 16m,Slavković natrčao i ubacio u mrežu.3 boda su bila viđena, međutim da scenu stupa sudijska trojka na čelu sa Kočićem. Prvo izmislio faul na 18m, a onda Đukiću pokazao direktan crveni karton.To je bio samo početak jer već na startu drugog dela nakon pada MIlašinovića pokazao na belu tačku koju domaćin iskoristio. Marić loše procenio loptu,Milašinović proslio do Jovanovića koji poslao u mrežu

Dalje

Kočić savladao Napredak

Nikola 17. октобар 09:45
Vukojičić uposlio Kizića na desnom boku koji ubacio u 16m,Slavković natrčao i ubacio u mrežu.3 boda su bila viđena, međutim da scenu stupa sudijska trojka na čelu sa Kočićem. Prvo izmislio faul na 18m, a onda Đukiću pokazao direktan crveni karton.To je bio samo početak jer već na startu drugog dela nakon pada MIlašinovića pokazao na belu tačku koju domaćin iskoristio. Marić loše procenio loptu,Milašinović proslio do Jovanovića koji poslao u mrežu

Dalje

U derbi utakmici savladana Jasenica

Nikola 07. октобар 10:44
Jokić dugom loptom potražio Lazarevića,Maričić nespretno intervenisao i pogodio sopstvenu mrežu.Đorđević presekao pas Jokića,izašao sam,a lopta se od golmana odbila i iz pomoć vetra završila u mreži.Vukojičić centrirao,a Slavković glavom pogodio mrežu,da bi posle 5min na dodavanje Slavkovića precizan bio Todorović.U finišu Slavković još jednom savladao čuvara nakon što je prvo zaustavio udarac Lukića, a konačan rezultat postavio Vranić.

Dalje

Posle 20 godina duel u Saraorcima i pobeda

Nikola 30. септембар 07:18
U 51min Živanović je zaustavljen faulom,a sa bele tačke Todorović je poslao golmana Milojevića u suprotnu stranu.Markovčani su posle kontranapada povećali prednost, na dodavanje Todorovića precizan je bio Slavković.Lazarević gradio loptu na liniji, pojavio se Krstić,uzeo loptu i pao,a sa 11m Rafailović odbranio udarac Jovanovića.Pom.sudija signalizirao da je golman krenuo ranije,pa udarac ponovljen.Ovog put Jovanović bio precizniji.

Dalje

Ubedljiva pobeda protiv bivšeg zonaša

Nikola 20. септембар 12:58
Na centaršut Lazarevića,Grujić glavom postiže gol, a nakon njegove druge asistencije Živanović pogađa mrežu.Vranić nanizao tri igrača pa snažnim udarcem pogodio pored stative.Kizić odigrao povratnu loptu.a Grujić prosledio u mrežu.Lukić sa boka centrirao,Slavković natrčao i prosledio u mrežu.Todorović nesebično dodao do Lukića kome nije bilo teško da postigne gol.Na centaršut Marića,Todorović volejom postigao gol.Isti igrač postavio konačan rezul

Dalje

Serija nastavljena na teškom gostovanju

Nikola 16. септембар 11:19
Živanović izveo korner, a Marić najviši u skoku i glavom šalje loptu u suprotnu stranu. Nakon prodora Đukića i ubačene lopte, Živanović snažnim udarcem savladao domaćeg golmana. Ipak sredinom drugog poluvremena domaćin smanjuje rezultat preko Đorđevića. Inače Tatović završio meč sa posekotinom i podlivom ispod oka, a Ristić dobio udarac u glavu pa je morao na ušivanje. Sledeće rival, stari poznanici iz Velikog Orašja, ekipa Mladog borca.

Dalje

Savladana odlična ekipa iz Lugavčine

Nikola 10. септембар 11:03
Lukić propustio tri odlične šanse pa se na poluvreme otišlo bez golova. Đukić ubacio loptu u 16m, Kuzmanović ispred Lazarevića igra rukom, sudija pokazao na belu tačku i crveni karton, Slavković uzeo loptu i pogađa desnu stranu Rankovića. Gosti su delovali bolje sa igračem manje, Kizić u tri navrata loše reagovao i nije povisio prednost. To je uradio Tatović tek u četvrtom minutu nadoknade kada je iskosa pogodio suprotan ugao.

Dalje

XS
SM
MD
LG