PIONIRKE ZASTALE NA KORAK DO MEDALJE

Komentari (0) | Dragan 27. јун 08:44
Pionirska selekcija ŽFK „Vojvodina“ (igračice rođene 2005. godine) pod vođstvom mladog trenera Miloša Savića, učestvovala je na velikom međunarodnom dečijem turniru „Trofej Ilija Pantelić“, koji je održan u Etno selu „Stanišići“ kod Bijeljine.

Dalje

PIONIRKE U JAGODINI NAPADAJU TITULU PRVAKA SRBIJE

Komentari (0) | Dragan 30. март 08:36
Najmlađa selekcija ŽFK „Vojvodina“ (igračice rođene 2003. i mlađe), naredne subote, putuje u Jagodinu, na završni turnir „Mini-Maxi“ lige za titulu prvaka Srbije u konkurenciji pionirki (U13). Pored Vojvodine, za trofej šampiona naše zemlje, boriće se i ekipe : Jagodine, Crvene zvezde, Krila Krajine (Bačka Palanka), Petlića (Smederevo) i kruševačkog Napretka. Organizator ovog takmičenja je „Udruženje dečijih fudbalskih turnira Srbije“.

Dalje

ODRŽAN ZAVRŠNI REGIONALNI TURNIR ZA DEVOJČICE

Komentari (0) | Dragan 24. март 08:01
U sportskoj hali OŠ „Rastko Nemanjić - Sveti Sava“ u Novoj Pazovi održan je završni turnir za prvaka Vojvodine u Mini Maksi ligi za devojčice. Učestvovalo je šest ekipa iz sledećih opština: Bačka Palanka, Vrbas, Novi Sad, Inđija, Ruma i Stara Pazova.

Dalje

TALAS KOJI NADOLAZI

Komentari (0) | Dragan 22. фебруар 11:07
Stvaranje mladih igračica je osnovni kredo svih u ŽFK „Vojvodina“. Kao rezultat takve orijentacije došao je veliki broj reprezentativki u svim uzrasnim kategorijama, a generacija fudbalerki rođenih 1999. i 2000. godine već je preuzela vodeće uloge u seniorskom timu.

Dalje

SREĆNI BOŽIĆNI I NOVOGODIŠNJI PRAZNICI

Komentari (0) | Dragan 19. децембар 14:35
Svojim sportskim rivalima, FSS, FSV, FSGNS, fudbalskim sudijama, delegatima, navijačima, prijateljima kluba, sponzorima i svim ljubiteljima sporta, a posebno ženskog fudbala, ŽFK Vojvodina, želi uspešnu, srećnu i berićetnu novu 2016. godinu

Dalje