Dimitrijević Dejan

Nikola 16. септембар 08:02
Već u 5 minutu Simić glavom postiže pogodak. Igrao se 34 min kada je Manasijević sa 16m postigao evrogol. Posle samo četiri minuta nakon šuta Manasijevića golman odbio loptu, natrčao Pavličić i ubacio u mrežu. Nakon samo jednog minuta nastavka u drugom delu Jovanović uspeo da pobegne čuvarima i smanji rezultat na 1:3. Konačan rezultat postavio Manasijević udarcem sa 16m.

Dalje

Lak trijumf gostiju

Nikola 16. септембар 07:45
Posle 12 minuta igre gosti su preko Živkovića F poveli. Na drugi pogodak čekalo se 76 minuta kada je Živković A duplirao prednost. Konačan rezultat postavio Kostić sedam minuta pre kraja.

Dalje

Remi na startu nove sezone

Nikola 31. август 11:46
U 10 min Simić izlazi sam na 16m sa leđa ruši ga domaći igrač br 5, a sudija pokazao samo žuti karton. U 16 min kiks golmana gostiju iskoristio Živanović za prednost domaćina. U drugom delu za samo dva minuta preko Simića i Jovanovića gosti dolaze do preokreta. Konačan rezultat postavio Merdović u 62 minutu iz slobodnog udarca.

Dalje

RSK slavio u Markovcu

Nikola 26. јун 10:47
Gosti su poveli već u drugom minutu preko Rajkovića. Do kraja poluvremena Stanković povećao prednost na 0:2. Na samom početku drugog poluvremena Jovanović smanjuje rezultat. Vrlo brzo Trailović postiže i treći pogodak za goste. Nakon toga blaga inicijativa domaćih, ali bez uspeha.

Dalje

Bez pobednika u poslednjem kolu

Nikola 18. новембар 07:17
Već u 5min Popović sa 20m snažnim udarcem pogađa stativu, a lopta se odbila u mrežu i tako doveo svoj tim u prednosti. Posle samo tri minuta Čupića glavom prebacio Protića i poravnao rezultat. Na početku drugog dela domaćin opet dolazi u prednost preko Pavličića. U 62min Protić skrivio penal, a siguran izvođač bio Čupić koji ovim pogotkom svom timuo obezbedio bod.

Dalje