OMLADINCI RUTINSKI SA NOVIM PAZAROM

Dragan 20. октобар 09:02
Mladi fudbaleri Vojvodine rutinski su savladali vršnjake iz Novog Pazara i tako nastavili seriju odličnih igara i rezultata.

Dalje

"TIKI-TAKA" PONOVO RADI

Dragan 05. октобар 18:36
Odlična utakmica između dve, za igru, raspoložene ekipe. Novosađani, iako oslabljeni neigranjem povređenog kapitena Fimića, Mirosavljevića i Zilkića, savladali su vrlo dobar tim Napretka i učvrstili se u samom vrhu tabele. Kruševljani su jedna od retkih ekipa koja je u Novi Sad došla da se nadigrava pa su gledaoci imali šta da vide. „Čarapani“ se nisu obrukali, ali su se, na njihovu nesreču, namerili na Vošinu „mašineriju“ koja melje sve pred sobom.

Dalje

IZREŠETAN "REAL" SA NIŠAVE

Dragan 21. септембар 22:04
Omladinci Vojvodine ne znaju za milost. Iz nedelje u nedelju, puleni trenera Zorana Jankovića oduševljavaju poklonike "najvažnije sporedne stvari na svetu" širom Srbije. Najnovija "žrtva" Vošibih omladinaca bili su vršnjaci iz Niša koji su kući ispraćeni sa pola tuceta golova u mreži.

Dalje

ZLIČIĆ DIRIGUJE I POGAĐA

Dragan 15. септембар 09:26
Novosadska "kaznena ekspedicija" protutnjala je i kroz Čačak. Mladi igrači trenera Jankovića došli su u vođstvo krajem prvog poluvtemena, a dilemu oko pobednika rešio je Lazar Zličić sa dva efektna pogotka u poslednjih desetak minuta.

Dalje

ARHIVIRANI I „BRĐANI“

Dragan 07. септембар 22:14
Omladinci Vojvodine upisali su i petu pobedu od početka prvenstva. Na terenu u FC „Vujadin Boškov“ puleni trenera Zorana Jankovića položili su na pleća vrlo dobru ekipu Čukaričkog.

Dalje