kmf Fontana Čačak2:2Futsal Klub Olimp

Rezultat na poluvremenu: 0 : 1

Statistika
5 (3) Šutevi (u okvir gola) 12(7)
4 Korneri 6
4 Faulovi 8
0 2
0 0
35 Posed lopte 65
  • Mesto: Čačak
  • Datum: 23. октобар 2016.
  • Vreme: 14:30
  • Broj gledalaca: 50
  • Sudije: Pajović Jovan Burović Bojan delegat Nikitović Rajko
Sastav tima
Br Prezime i ime Aktivnosti na utakmici
22 Đorđević Ž.
4 Jovanović V. 1
5 Gavrilović A.
6 Palić V.
10 Digić S. 1
14 Janićević M.
7 Dunjić D. 1"
9 Vujašanin S. 1"
3 Marinković N.
99 Gvozdenovic N.
19 Djordjevic M.
Izveštaj
Kmf Olimp posle tri odigrana kola ima bilans od jednog poraza jedne pobede i jedne nerešene utakmice. Dva teška gostovanja u prva tri kola, ono što nas raduje da smo protiv izuzetno iskusnih ekipa ostavili sjajan utisak i da smo sami krivi, zbog lošije realizacije što na svom kontu nemamo pa realno bi bilo reći sedam a ne četiri boda. Život nema rikverc zato idemo dalje ali pre sveka kratak osvrt na samu utakmicu.

              KMF FONTANA ČAČAK 2:2 KMF OLIMP VRNjAČKA BANjA


Gosti su odlično otvorili utakmicu i već u trećem minutu iz uigrane akcije Digić pomalo i srećno postiže pogodak, ostao je sam na drugoj stativi i samo je trebalo ubaciti loptu u prazan gol postavio je levu nogu lopta je dobila neki čudan felš ali je posle slabije intervencije golmana ipak neako ušla u gol. U prvom poluvremenu gosti kao da su bili uspavani
nisu pripretili golu Olimpa a gostujuća ekipa to nije umela da kazni posle izglednih prilika Vujašanina Đorđevica i Gvozdenovića te se na poluvreme otišlo sa rezultatom 0:1. U finišu prvog poluvremena desio se mali incident koji kao da je probudio domaće igrače Fontane, Vujašanin je neoprezno startovao na Jovanović Milorada koji u padu da li slučajno ili namerno laktom udara Vujašanina u lice i stvara se bespotrebna tenzija gde je najdeblji kraj izvukao Vujašanin koji krvavog nosa sa žutim kartonom(opravdano zbog starta napušta igru) možda je sudija trebao da i Jovanovića sankcioniše istom merom i na taj način umiri obe ekipe ali sve se brzo odigralo tako da najbitnije da su se ekipe na kraju sportski pozdravile i prevazišle ovu situaciju.
Drugo poluvreme bolje otvara domaća ekipa i posle lošeg sužavanja Đorđevića i loše postavke Vujašanina koji je dopusto pas u sredinu terena na pivota Fontane gosti dolaze do poravnanja rezultata u 22. minutu strelac Anev. Nije se dugo čekalo da sledećeg pogotka već u 23.minutu lukavi iskusni Prša Jovanović iz auta postiže gol do tada odlični golman Fontane Kuzmanović nije očekivao šut i lopta od njega ulazi u gol, ređale su se u tom periodu igre šanse Olimpa čak je i jednu loptu koja je već išla u gol Gvozdenović glavom prebacio preko gola gde je bio gurnut sa leđa ali sudija to u gužvi nije primetio potom u 34. minutu kazneni udarac dosuđen u korist Fontane (subjektivni doživljaj je da nije bilo prekršaja ali svako od nas radi svoj posao kako najbolje ume) Glišović poravnava na 2:2 što je i bio konačan rezultat. Gostujuća ekipa od tog trenutka igra sa pet igrača u polju zbog "akomuliranih" prekršaja koja nije urodila plodom.
Suma sumarum dobra i čvrsta utakmica gde su najteži posao imale sudije zbog ogromnog pritiska domaćih navijača ogromno iskustvo za našu ekipu, ni jednoj ekipi neće biti lako u Atenici protiv ekipe koja je izuzetno čvrsta i igra isključivo na svojoj polovini, hvala im na gostoprimstvu i puno sreće u daljem toku prvenstva.