"Romantičari" ispraćeni sa tri poljupca

Komentari (0) | Mlađi Kadeti 23. новембар 09:06
FK Vojvodina - OFK Beograd 3:0 (2:0)

Dalje

Odigrana utakmica, protivnik Mladost Bambi Lukićevo

Mlađi Kadeti 26. октобар 12:01
Rezultat:3:1

Dalje

"OPTIČARIMA" STAO SAT

Kadeti 20. октобар 10:12
Kadeti Vojvodine stigli su do još jedne pobede u nizu. "Optičari" su se predstavili kao čvrst i neugodan protivnik, odigrali napadački u prvih dvadesetak minuta, imali kolosalnu šansu preko Jovanovića, ali je Vošin Rus na golu, Igor Svešnjikov sjajno intervenisao.

Dalje

OMLADINCI RUTINSKI SA NOVIM PAZAROM

Omladinci 20. октобар 09:02
Mladi fudbaleri Vojvodine rutinski su savladali vršnjake iz Novog Pazara i tako nastavili seriju odličnih igara i rezultata.

Dalje

PET KOMADA..PET KOMADA ...TO JE NAŠA NADA

Kadeti 05. октобар 19:45
Kadetska ekipa Vojvodine je bez većih problema zabeležila još jednu ubedljivu prvenstvenu pobedu. Mladi fudbaleri kruševačkog Napretka ispraćeni su iz Novog Sada sa pet golova u mreži.

Dalje

"TIKI-TAKA" PONOVO RADI

Omladinci 05. октобар 18:36
Odlična utakmica između dve, za igru, raspoložene ekipe. Novosađani, iako oslabljeni neigranjem povređenog kapitena Fimića, Mirosavljevića i Zilkića, savladali su vrlo dobar tim Napretka i učvrstili se u samom vrhu tabele. Kruševljani su jedna od retkih ekipa koja je u Novi Sad došla da se nadigrava pa su gledaoci imali šta da vide. „Čarapani“ se nisu obrukali, ali su se, na njihovu nesreču, namerili na Vošinu „mašineriju“ koja melje sve pred sobom.

Dalje

KAD KADETI MARŠIRAJU

Kadeti 21. септембар 22:24
Na dosta teškom terenu kadeti Vojvodine pobedili su danas Niški Radnički rezultatom 4:1. Gosti su se predstavili u dobrom izdanju, mnogo boljem nego što to rezultat pokazuje.

Dalje

IZREŠETAN "REAL" SA NIŠAVE

Omladinci 21. септембар 22:04
Omladinci Vojvodine ne znaju za milost. Iz nedelje u nedelju, puleni trenera Zorana Jankovića oduševljavaju poklonike "najvažnije sporedne stvari na svetu" širom Srbije. Najnovija "žrtva" Vošibih omladinaca bili su vršnjaci iz Niša koji su kući ispraćeni sa pola tuceta golova u mreži.

Dalje

PUNA MREŽA VRŠČANA

Omladinci 19. септембар 21:38
Rezultat:8:0

Dalje