Važna pobeda u Boljevcima.

Skola 27. март 12:32
Pioniri 2 Aleksandra Čolovića zabeležili su važnu pobedu na gostovanju protiv neugodne ekipe KK Surčin-Dobanovci rezultatom 33-47.Stručni štab dobro je pripremio utakmicu sa naglaskom na čvrstoj odbrani, što polako postaje zaštitni znak ove mlade ekipe.Sve čestitke igračima i stručnom štabu na važnoj pobedi a protivniku na fer i korektno odigranoj utakmici.

Dalje

Hala Basketlend neosvojiva tvrđava

Komentari (0) | Skola 09. март 01:47
Treća u nizu pobeda "lake konjice" Aleksandra Čolovića.Ovoga puta protivnik je bio iskusna ekipa KK Mondo Basket 3.Godinu dana stariji momci došli su da osvetlaju obraz Zemunskoj školi košarke i revenširaju se za poraz nanet na početku ligaškog dela prvenstva.Pozornica je bila postavljena, hala Basketlenda bila je pretesna da primi sve ljubitelje igre pod obručima koji život znače.

Dalje

Pioniri 2 zabeležili još jednu pobedu kod kuće.

Komentari (0) | Skola 09. март 01:00
Druga vezana pobeda Pionira 2 Alesandra Čolovića bila je pravi mali košarkaški performans za sve košarkaške sladokusce ovog Subotnjeg popodneva.Ovog puta na noge vicešampionu Regionalne lige došao je neugodni KK Beko 3.

Dalje

Pioniri 2 sigurnom igrom do pobede.

Komentari (0) | Skola 09. март 00:01
Iako smo prošli čuveno "klizište kod Umke" izabranici Aleksandra Čolovića nisu se okliznuli na vrućem terenu ekipe KK Umka 2009.Stručni štab dobro je psihološki pripremio ekipu, a što se tiče taktike ona se uvek zna, čvrsto u odbrani lucidno u napadu.Rezultat na kraju 53.34 u korist naših momaka dovoljno govori o borbrnosti na kojoj insistira stručni štab.Sve čestitke igračima i stručnom štabu na vrlo važnoj pobedi.

Dalje

Igrali smo samo jedno poluvreme.

Skola 27. јануар 17:27
Pioniri 2 posle solidno, moglo bi se reći na momente i odlične igre u prvom poluvremenu dolazi do neshvatljivog pad u igri u drugom poluvremenu.Rezultat na kraju 62-52 za ekipu gostiju KK Ras.

Dalje

XS
SM
MD
LG